Bresaola-ruller med gorgonzolakrem

Rotoli di bresaola


01.Info

Disse rullene er praktfulle om sommeren med en lekker salat til, som en lett forrett eller simpelthen til en buffé. Det beste er at de er raske og lette å lage, og samtidig smaker helt fantastisk.

   

4 personer
antipasti

02.Ingredienser

½ pakke Galbani Gorgonzola Cremoso
1 ss Galbani Ricotta
8–10 skiver bresaola
1 ts hakket persille
Salat til å anrette rullene på
Eventuelt ½ agurk (se tips)

Rullene kan også lages med laks:
½ pakke Galbani Gorgonzola Intenso
1 ss Galbani Mascarpone
8–10 skiver røkt laks
1 ts hakket purreløk
Salat til å anrette rullene på
Eventuelt ½ agurk (se tips)

03.Tilberedning

Gorgonzola røres forsiktig sammen med ricotta og 1 skje med hakket persille. Legg en liten spiseskje med krem på hver skive bresaola og rull den sammen. Rullene serveres på et fat med salatblader. Gorgonzola og mascarpone røres forsiktig sammen med en gaffel. Legg en liten spiseskje med krem på hver skive laks og rull den sammen. Rullene kan pyntes med litt hakket purreløk.

Tips: For litt mer sprøhet kan du eventuelt legge en liten agurkstang eller litt salat inn i hver rull.