01.Info
I Italia blir salvie ofte brukt sammen med smør for å gi en frisk smak til pastaen. Salvie kan brukes i stedet for basilikum!
02.Ingredienser
15 mellomstore salvieblader
2–3 ss olivenolje
250 g Galbani parmesan
250 g Galbani ricotta
Salt og pepper
8 cannelloni
50 g smør
03.Tilberedning
Ha salvieblader og olivenolje i en blender. Bland og tilsett revet parmesan, ca. 200 g, spar de siste 50 g til å drysse over retten. Hell pestoen i en skål og tilsett ricottaost. Smak til med salt, pepper og parmesanost.
Cannelloni kokes i kort tid i saltet vann, da de holde seg «al dente». Hell pastaen i et dørslag. Fyll hver cannelloni med ricotta-salvie-pesto-blandingen, og legg dem på en stekepanne.
Ha smør og revet parmesanost over, og sett retten i ovnen i 15 min ved 180°.
Tips:
Alternativt kan det helles béchamelsaus over cannelloniene før de legges i ovnen.