01.Info
Denne pastaretten viser gorgonzola fra sin aller beste side.
02.Ingredienser
2 store squasher
2 fedd hvitløk
Ekstra jomfruolivenolje
Salt
150 g Galbani gorgonzola intenso
50 g Galbani parmesan
400 g fusilli eller pastaskruer
2 kvister basilikum
½ purre
03.Tilberedning
Skjær squash og purre i små stykker. Skjær hvitløken i to, og stek dem på pannen i oljen til de begynner å bli gylne. Ta opp hvitløken når den har blitt gyllen. Ha purren på pannen i 3 min og tilsett deretter squash-stykkene og la dem steke til de har blitt gylne. Ha salt på dem.
Skjær gorgonzolaen i små skiver. Riv parmesanen.
Kok pastaen i saltet vann etter instruksjonene på pakken.
Hell pastaen på pannen sammen med gorgonzola, parmesan og basilikum, og rør til gorgonzolaen smelter. Server retten varm.
Dryss på litt basilikum.