Fylte kalveruller

Involtini farciti


01.Info

Disse delikate rullene skjuler en overraskelse som de fleste elsker.

   

4 personer
antipasti

02.Ingredienser

4 kalvesnitsler (få ev. slakteren til å skjære tynne skiver kalvekjøtt), ca. 500 g
60 g brødsmuler (tørt brød)
1 eggeplomme
200 g Galbani Ricotta
80 g tynne skiver røkt skinke
150 g hakket svinekjøtt
2 ss Galbani Parmesan
1 kvist rosmarin
½ dl hvitvin
½ dl melk
½ dl hvetemel
Litt smør og olje til steking
Salt og pepper
Tannpirkere

Tilbehør:
Sprø salat, poteter eller rotgrønnsaker

03.Tilberedning

Legg brødsmulene i bløt i melk i 10 minutter. I mellomtiden finhakker du 4 skiver skinke og blander den med ricotta, parmesan, hakket svinekjøtt og eggeplomme. Klem melken ut av brødet og ha det i blandingen. Krydre med salt, pepper og finhakket rosmarin. Legg en skive skinke på hver snitsel. Fordel blandingen på kjøttskivene, som rulles og festes med en tannpirker. Vend dem i mel og stek dem hurtig gylne i en blanding av smør og olje. Hell hvitvin over, og la det småkoke under lokk i 15–20 minutter, før du serverer med resten av hvitvinen, en god salat og litt rotgrønnsaker eller poteter til – alt etter årstiden.