01.Info
Dette er italienernes svar på en toast som kan spises til brunsj, frokost eller som en lett middag med salat til.
02.Ingredienser
125 g Galbani Mozzarella
1 egg
1 dl melk
150-200 g mel
Salt
4 skiver brød
Frisk salvie
Olivenolje til steking
Eventuelt litt frisk timian
03.Tilberedning
Skjær skorpen av brødskivene. Legg to skiver mozzarella mellom to brødskiver sammen med friske salvieblader.
Pisk egget med litt salt, og vend brødet først i melk, så i mel og til slutt i det piskede egget. Brødskivene stekes på hver side til de er gylne , og legges på litt kjøkkenpapir.
Del toasten i 2 trekanter og server dem rykende varme med litt friske timianblader drysset over og et par sprøstekte salvieblader.
Tips: Varier smaken med å legge et stykke parmaskinke over mozzarellaen før steking.