01.Info
Server retten med et glass fyldig rødvin og gjør en hverdagskveld til noe spesielt.
4
personer
secondi
02.Ingredienser
4 kalkunbryst à ca. 125 g
100 g Galbani-gorgonzola
200 g sopp (sjampinjonger, østerssopp eller villsopp)
2 ss olivenolje eller smør
1 hvitløksfedd
1 knivsodd chilipulver
1 dl rødvin
½ dl kremfløte
4 stilker bladpersille
Salt og nykvernet pepper
03.Tilberedning
Hakk renset sopp, hvitløk, chili, salt og pepper. Stek blandingen et par minutter i olje og tilsett rødvin som får koke inn på høy varme. Tilsett gorgonzola i små terninger sammen med fløten.
Stek kalkunskivene i en annen panne med salt og pepper. Legg kjøttet på fire tallerkener, hell over sausen, og server med bladpersille på toppen.
Tips: Sausen passer også til andre typer kjøtt.