Grønne kjøttboller med couscous og ricotta

Polpettine di cous cous e ricotta


01.Info

Kulturmøte på et tallerken. Dette er en tradisjonelle oppskrift på polpettine (kjøttboller) tilsatt couscous: En italiensk salat med arabisk tilsnitt.

   

4 personer
secondi

02.Ingredienser

½ squash
200 g couscous
Olivenolje
200 g Galbani ricotta
30 g Galbani parmesan
10 hakkede persilleblader
1 egg
Salt

03.Tilberedning

Riv squashen. Tilbered couscousen etter instruksjonene på pakken, og bland deretter i 1 ss olivenolje.
Bland ricotta, parmesan, persille, revet squash, egg og litt salt i en skål. Vend couscousen i blandingen, og rør det godt sammen. Sett en panne med 6 ss olivenoljen over varmen. Form små boller med en spiseskje og stek dem når oljen er varm.

Tips:
Server med litt ruccola og tomater som pynt.