Kyllingfilet med gorgonzolasaus

Filetto di pollo con salsa di gorgonzola


01.Info

Italienske kvinner setter også pris på et godt resultat på bordet uten at de må bruke så lang tid på kjøkkenet – særlig når de har gjester.

   

4 personer
secondi

02.Ingredienser

4 kyllingbryst
4 ss mel
1 ts smør
1 ss sennep
3 ss melk
100 g Galbani Gorgonzola Cremoso
3 ss konjakk
Salt og pepper

03.Tilberedning

Bank kyllingbrystene lett flate og skjær dem tvers gjennom med en skarp kniv, så du får 8 tynne kyllingsnitsler. Vend dem i mel og fres dem i smeltet smør på pannen. Krydre med salt og pepper. Tilsett 3 ss konjakk og sett en fyrstikk inntil så kjøttet blir flambert. Fjern filetene, tilsett sennep, gorgonzola og melk.

Legg filetene på pannen igjen når osten er smeltet, og krydre godt med salt og pepper. Du kan også servere sausen for seg.