Lakseravioli

Ravioli al salmone


01.Info

Sausen smaker godt og kan også brukes til spagetti, tagliatelle eller ravioli med nøytralt ostefyll (men ikke dem med sopp eller kjøtt), og er hurtig å tilberede.

   

4 personer
primi

02.Ingredienser

2 pakker lakseravioli
1 ts grovt salt til vannet
120 g røkt laks
20 g smør
4 ss Galbani Mascarpone (ca. 160 g.)
4 ss melk
Salt og pepper
Dill til pynt

03.Tilberedning

Kok opp en stor kasserolle med vann og salt. Når vannet koker, tilsettes ravioliene én etter én. Skru ned til middels varme og kok som anvist på pakken.
Smelt smøret i en mindre panne. Tilsett mascarpone, melk og smak til med salt og pepper.
Finhakk 1/3 av laksen og skjær resten i strimler.
Ta kasserollen med sausen bort fra varmen, tilsett den finhakkede laksen og rør godt rundt. La det hvile litt under lokk. Når ravioliene er klare, siler du av vannet og heller sausen over dem sammen med halvparten av laksestrimlene. Bland ingrediensene forsiktig med en skje.
Anrett raviolien på 4 tallerkener, og fordel resten av laksestrimlene oppå. Pynt anretningene med en liten kvist dill på toppen.

Tips:
Retten kan også serveres som en hovedrett, hvis du serverer en lekker sprø salat ved siden av.