Ovnsbakt fisk med tomat og squash

Pesce tricolore al forno


01.Info

Konseptet er enkelt. Lag på lag. Du kjenner det igjen fra lasagnen. Her sparer vi på tiden… men ikke på smaken!

   

4 personer
secondi

02.Ingredienser

600 g fiskefilet (f.eks. liten flyndre eller torsk)
250 g Galbani mozzarella
4 modne bifftomater
2 squash
4 ss olivenolje
1 bunt friske urter (f.eks. basilikum, gressløk eller timian)
Salt og pepper

03.Tilberedning

Varm ovnen til 200°. Skjær tomatene og squashen i ½ cm tykke skiver. Skjær mozzarellaen i tynne skiver. Hell olje i bunnen av en ildfast form og dekk bunnen med tomatskivene. Legg fiskefiletene oppå, og deretter et lag mozzarellaskiver og til slutt squashen. Fortsett med flere lag, til alt er brukt opp. Hell litt olivenolje over.

Sett formen i ovnen og stek i ca. 20-25 minutter til fisken er klar, og grønnsakene er myke. Hakk de ferske urtene og strø dem over.

Tips: Server med fersk pasta med pesto.