Pasta med paprika og mozzarella

Pasta con peperoni e mozzarella


01.Info

Denne oppskriften er herlig enkel og rask å tilberede, og resultatet blir alltid godt.

   

4 personer
primi

02.Ingredienser

450 g penne eller annen pastatype
1 pose små Galbani Mozzarellakuler
2 paprikaer
2 bokser flådde hakkede tomater
1 løk
1 potte frisk basilikum
Olivenolje til steking
1 fedd finhakket hvitløk
Salt og pepper
1 knivsodd tørket chili

03.Tilberedning

Varm olivenoljen i en tykkbunnet kasserolle. Hakk løken og stek den til den er gyllen. Ha hakkede tomater, basilikum og salt i kasserollen. La det hele småkoke i cirka 20 minutter under omrøring.

Skjær paprikaene i tynne strimler og fres dem på pannen med en finhakket hvitløk og litt olivenolje. Krydre dem med salt og pepper.

Mens tomatsausen småkoker, setter du en kasserolle med vann og salt på kok. Kok pastaen. Når den er al dente, siler du den og lar den renne godt av seg. Ha den ferdigkokte tomatsausen over pastaen sammen med paprikaene og mozzarellakulene. Ha eventuelt litt basilikumblader på retten før servering, og krydre godt med salt, pepper og litt tørket chili.