Pasta med sopp og mozzarella

Fusili ai funghi e mozzarella


01.Info

Pasta, pasta og atter pasta. Her er en som kun krever kort tilberedningstid og gjør alle glade.

   

4 personer
primi

02.Ingredienser

300 g pastaskruer
250 g Galbani-mozzarella
350 g blandet sopp, f.eks. aromasopp og østerssopp
1 løk
50 g smør
50 g parmesan
Salt og pepper

03.Tilberedning

Rens soppen og skjær den i skiver. Skjær løken i tynne skiver og stek den gyllenbrun i smør. Tilsett soppen og godt med salt og pepper. Legg pastaen i kokende, lettsaltet vann. Strø parmesan over soppen og tilsett litt av vannet fra pastaen. Hell av vannet fra pastaen, bland pastaen med soppen og tilsett finhakket mozzarella.

Bland godt, og server med litt ekstra nykvernet pepper og topp med revet parmesan.

Tips: Retten kan varieres med lange pastasorter som f.eks. pappardelle.