01.Info
Dette er en enkel og rask forrett som alltid imponerer gjestene mine. Ved å grille auberginene i stedet for å steke dem, blir de sunnere og beholder mer av den fantastiske smaken.
02.Ingredienser
1 stor aubergine
3 tomater
125 g Galbani Mozzarella
1 ss tørket oregano
30 g revet parmesan
Salt
Olivenolje
1 liten potte basilikum
03.Tilberedning
Vask auberginen og skjær den i skiver på ca. 1 cm.
Grill aubergineskivene i en panne, og legg dem i en form med bakepapir når de har fått striper. Legg deretter en skive tomat, en skive mozzarella, en skive tomat og en skive mozzarella på som små tårn på hver aubergineskive. Krydre underveis med salt, oregano, parmesan, et blad frisk basilikum og litt olivenolje mellom hvert lag. Sett formen i ovnen på ca. 180-200°C. Når mozzarellaen har smeltet og fått litt farge, er auberginene klare. Pynt med fersk basilikum før servering.