Ruller med mortadella og mascarpone

Bocconcini di mortadella e mascarpone


01.Info

En fin og smakfull liten hapser som er bra for både fest og en festlig hverdag.

   

4 personer
antipasti

02.Ingredienser

4 tykke (2 mm) skiver mortadella (100–150 g)
200 g Galbani Mascarpone
70 g valnøtter
Salt og pepper
Finhakket frisk oregano
Eventuelt en halv agurk (se Tips)
Eventuelt litt revet sitronskall (se Tips)

03.Tilberedning

Bland mascarpone med rikelig med salt, pepper, frisk oregano og knuste valnøtter. Fordel blandingen på hver mortadellaskive og form dem forsiktig som en rull. Pakk dem inn i aluminiumsfolie og sett dem i kjøleskapet i et par timer eller i fryseren, hvis de skal serveres kort tid etter. Ta dem ut igjen og skjær rullene i mindre skiver (cirka 1,5–2 cm).

Tips: Server gjerne rullene på en skive agurk for å gi litt sprøhet, og riv litt sitronskall over. Du kan også skifte ut mortadella med parmaskinke.