Salat med asparges

Asparagi, insalata, mozzarella e pomodori


01.Info

Hvis du sier vår, sier du asparges. Lag denne fristende salaten med sprø vårasparges, italienske solmodne tomater og en god fersk mozzarella.

   

4 personer
primi

02.Ingredienser

2 bunter asparges
250 g blandet salat etter egen smak
150 g Galbani-mozzarella
1 eske San Marzano-tomater
Extra virgin olivenolje
Balsamicoeddik
Salt og pepper
Durumbrød

03.Tilberedning

Skyll aspargesen og knekk av endene. Blansjer den i lettsaltet vann i ca. 1 min. Skyll salaten og legg den på et fat.

Skyll tomatene og skjær dem i to. La mozzarellaen renne av seg, kutt den opp og legg den på salaten med asparges og tomater. Dryss litt olivenolje og balsamicoeddik over salaten.

Krydre med salt og nykvernet pepper, og server med lunkent durumbrød.