01.Info
En liten appetittvekker som forener det italienske kjøkkenet med det midtøstlige og gjør gjestene dine klar til neste etappe.
02.Ingredienser
200 g couscous
10 røde cherrytomater
1 bunt persille
½ fedd hvitløk
½ squash
Ekstra jomfruolivenolje
Salt og sort pepper
125 g Galbani mozzarella
100 g sorte kalamata-oliven
½ kurv ruccola
2 ss solsikkefrø
4 avlange skiver ristet brød
03.Tilberedning
Tilbered couscousen etter instruksjonene på pakken og la den kjøle seg. Skjær cherrytomatene i to. Hakk persille og hvitløken grovt, og sett det til side. Skjær squashen i halve runde skiver, og stek dem til de er sprø på pannen i olivenolje. Dryss på salt og pepper det siste minuttet. Stek hvitløk sammen med squashen, og slå deretter av varmen.
Skjær mozzarellaosten i skiver. Bland couscousen med den stekte squashen, tomatene, mozzarellaskivene, olivenene og skylt ruccola. Tilsett 2 ss olivenolje, solsikkefrø, hakket persille, og smak til med salt og pepper.
Server salaten i små skåler sammen med en avlang skive ristet brød.