01.Info
En elegant forrett som er klar på få minutter.
4
personer
antipasti
02.Ingredienser
2 stk. hjertesalat
2 gulrøtter
50 g Galbani Gorgonzola Intenso
3 ss olivenolje
2 ss lys frukteddik (eple, sider, pære)
1 ts konjakk
1 ts sennep
Salt og pepper
03.Tilberedning
Skyll og tørk salaten. Ta 8 pene blader av, og skjær resten i fine strimler. Lag fine strimler av gulrøttene ved å skrelle dem på langs med en potetskreller, og bland dem i salaten.
Bland en dressing av eddik, salt, pepper, sennep, konjakk og gorgonzola i små terninger, og tilsett til slutt olivenolje. Bland dressingen sammen med salat og gulrot, og arranger det fint på de 8 salatbladene.
Tips: Prøv å tilsette små terninger av friske epler eller pærer. Det gir salaten litt ekstra friskhet og sprøhet.