01.Info
Denne antipastoen er rask og velsmakende, og resultatet blir alltid godt. Lag kulene dekorative i forskjellige farger. Da har du også litt til enhver smak.
02.Ingredienser
50 g fontina (eller ev. Babybel)
50 g emmentaler
50 g Galbani Parmesan
50 g Galbani Ricotta
50 g Galbani Gorgonzola
2 ss sesamfrø
2 ss valmuefrø
2 ss søtt chilipulver
2 ss hakket purreløk
03.Tilberedning
Bland fontina og emmentaler i en blender. Riv parmesanen, og ha den i blenderen sammen med ricotta og gorgonzola. Bland nå alle fem ostene i blenderen i et par minutter, til blandingen blir kremet og glatt.
Ha osten i en skål med lokk, og sett den i kjøleskapet i minst én time.
Ta deretter osten ut igjen og form den til kuler på størrelse med en stor valnøtt ved hjelp av en teskje. Rull enten kulene i sesamfrø, valmuefrø, søt chili eller purreløk. Server dem kalde, enten på et fat eller i små muffinspapirformer.
Varier oppskriften ved å bruke andre typer oster eller krydder.