01.Info
Denne retten er til de dagene du har det virkelig travelt. Man kommer sent hjem, er sulten, og det skal gå raskt. Den er næringsrik, god og klar på 15 minutter. Du kan til og med servere den til uventede gjester.
02.Ingredienser
2 hvitløksfedd
Extra virgin olivenolje
400 g blandede grønnsaker (aubergine, squash, paprika)
Salt
400 g spagetti
150 g Galbani Gorgonzola Intenso
Fersk basilikum
Ev. tomater i skiver
03.Tilberedning
Press de to hvitløksfeddene med en kniv og la dem trekke i en liten skål med to spiseskjeer extra virgin olivenolje.
Skyll grønnsakene og strimle dem. Smak til med salt. Kok spagettien «al dente» mens grønnsakene hurtigstekes i pannen med extra virgin olivenolje. Hell vannet av spagettien og legg den på et serveringsfat.
Tilsett deretter oljen med hvitløk, grønnsakene og gorgonzola i småbiter, og bland alt sammen riktig godt. Tilsett ev. tomatskiver og dekorer med basilikum.