Spagetti med hurtigstekte grønnsaker og gorgonzola

Spaghetti con verdure fritte


01.Info

Denne retten er til de dagene du har det virkelig travelt. Man kommer sent hjem, er sulten, og det skal gå raskt. Den er næringsrik, god og klar på 15 minutter. Du kan til og med servere den til uventede gjester.

   

4 personer
primi

02.Ingredienser

2 hvitløksfedd
Extra virgin olivenolje
400 g blandede grønnsaker (aubergine, squash, paprika)
Salt
400 g spagetti
150 g Galbani Gorgonzola Intenso
Fersk basilikum
Ev. tomater i skiver

03.Tilberedning

Press de to hvitløksfeddene med en kniv og la dem trekke i en liten skål med to spiseskjeer extra virgin olivenolje.

Skyll grønnsakene og strimle dem. Smak til med salt. Kok spagettien «al dente» mens grønnsakene hurtigstekes i pannen med extra virgin olivenolje. Hell vannet av spagettien og legg den på et serveringsfat.

Tilsett deretter oljen med hvitløk, grønnsakene og gorgonzola i småbiter, og bland alt sammen riktig godt. Tilsett ev. tomatskiver og dekorer med basilikum.