Squash- og ricotta-ruller

Rotolini freschi di ricotta e zucchine


01.Info

Denne antipastoen er frisk og velsmakende. Den er perfekt til en travel sommerkveld, eller som tilbehør til en lett middag om vinteren.

   

4 personer
antipasti

02.Ingredienser

4 store squash
400 g Galbani Ricotta
4 ss extra virgin olivenolje
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss balsamico
Skall fra 1 usprøytet sitron
Tannpirkere

03.Tilberedning

Vask squashen, skjær endene av, og skjær dem i lange skiver med en potetskreller, en skarp kniv eller et mandolinjern.

Grill squashen i litt olje på en grillpanne litt av gangen, så de får flotte grillstriper på begge sider. La dem kjøle seg litt ned.

Ha ricottaen i en skål, riv sitronen fint ned i skålen, og smak til med resten av oljen, pepper og salt. Legg squashen på en tallerken, plasser litt ricotta på den ene enden, og rull dem. Lukk rullene med en tannpirker. Server squashen på en tallerken, og drypp dem med olje og balsamico.

Tips: Squashen kan også serveres med små San Marzano-tomater. Eller prøv å blande litt friske krydderurter og ristede pinjekjerner i kremen for en mer krydret smak.