Når hovedretter kommer på bordet, er det oftest med kjøtt eller fisk.

Asparagi gratinati con prosciutto, mozzarella e gorgonzola
Secondo- Asparges gratin m skinke-mozzarella-gorgonzola_600x600px

Aspargesgrateng med skinke, mozzarella og gor...

Arrosto di vitello con prosciutto crudo e gorgonzola
Moderne-M-014109_600x600

Stekt kalvekjøtt med parmaskinke og gorgonzo...

Involtini gorgonzola e prosciutto cotto
Oksekodsruller med gorgonzola og skinke_600x600px

Okserulader med gorgonzola og skinke

Tacchino alla crema di funghi e gorgonzola
Kalkun med gorgonzola- og svampecreme_600x600px

Kalkun med gorgonzola- og soppsaus

Vitello e mozzarella in insalata
Kalvefilet med mozzarellasalat_600x600px

Kalvefilet med mozzarellasalat

Saltimbocca alla romana
Saltimbocca med mozzarella_600x600px

Saltimbocca med mozzarella

Carne alla pizzaiola
Oksekod med tomat og mozzarellaMin egen lasagne_600x600px

Oksekjøtt med tomat og mozzarella

Cestini di parmigiano
Smaa parmesankurve med fyld_600x600px

Små parmesankurver med fyll

Conchiglie al sapore mediterraneo
Pastamuslinger med middelhavssmag_600x600px

Pastaskjell med middelhavssmak

Pesce tricolore al forno
Ovnbagt fisk med tomater og zucchinier_600x600px

Ovnsbakt fisk med tomat og squash

Patate al forno con gorgonzola alla zia Gloriana
Bagte kartofler med gorgonzola a la tante Gloriana_600x600px

Bakte poteter med gorgonzola à la tante Glor...

Frittata di spinaci
Omelet med spinat_600x600px

Omelett med spinat

loader