Når hovedretter kommer på bordet, er det oftest med kjøtt eller fisk.
Asparagi gratinati con prosciutto, mozzarella e gorgonzola
Aspargesgrateng med skinke, mozzarella og gor...
Arrosto di vitello con prosciutto crudo e gorgonzola
Stekt kalvekjøtt med parmaskinke og gorgonzo...
Involtini gorgonzola e prosciutto cotto
Okserulader med gorgonzola og skinke
Tacchino alla crema di funghi e gorgonzola
Kalkun med gorgonzola- og soppsaus
Vitello e mozzarella in insalata
Kalvefilet med mozzarellasalat
Saltimbocca alla romana
Saltimbocca med mozzarella
Carne alla pizzaiola
Oksekjøtt med tomat og mozzarella
Cestini di parmigiano
Små parmesankurver med fyll
Conchiglie al sapore mediterraneo
Pastaskjell med middelhavssmak
Pesce tricolore al forno
Ovnsbakt fisk med tomat og squash
Patate al forno con gorgonzola alla zia Gloriana
Bakte poteter med gorgonzola à la tante Glor...
Frittata di spinaci
Omelett med spinat