Når hovedretter kommer på bordet, er det oftest med kjøtt eller fisk.
Cavolini al gorgonzola
Rosenkål med gorgonzola
Tortino gorgonzola e zucchine
Potetgrateng med squash
Soufflé di broccoli
Brokkoligrateng
Tacchino con prosciutto
Kalkun med parmaskinke
Salmone d’estate
Sommerlaks
Bistecca fiorentina con caprese
Grillet T-bonestek med tomat- og mozzarellasa...
Merluzzo alla pizzaiola
Torsk a la pizzaiola
Tartara su blocco di ricotta
Biff tartar med ricottakrem
Rotoli di tacchino alle erbe e prosciutto crudo con polenta ricca
Kalkunrull fylt med parmaskinke og rosmarin s...
Arrosto al limone e mascarpone
Indrefilet av svin med sitron og mascarpone
Polenta concia
Polenta med soppsaus og mozzarella
Torta salata ai pomodorini
Terte med cherrytomater, ricotta og mozzarell...