Når hovedretter kommer på bordet, er det oftest med kjøtt eller fisk.

Cavolini al gorgonzola
Rosenkaal med gorgonzola_RS_600x600px

Rosenkål med gorgonzola

Tortino gorgonzola e zucchine
Kartoffelgratin med squash_MS_600x600px

Potetgrateng med squash

Soufflé di broccoli
Broccoligratin a la dario_GB_600x600px

Brokkoligrateng

Tacchino con prosciutto
Kalkun med parmaskinke_SF_600x600px

Kalkun med parmaskinke

Salmone d’estate
Sommerlaks_600x600px

Sommerlaks

Bistecca fiorentina con caprese
Grillet T-bonesteak_600x600px

Grillet T-bonestek med tomat- og mozzarellasa...

Merluzzo alla pizzaiola
Torsk alla pizzaiola_600x600px

Torsk a la pizzaiola

Tartara su blocco di ricotta
Boef tartar med ricottacreme_600x600px

Biff tartar med ricottakrem

Rotoli di tacchino alle erbe e prosciutto crudo con polenta ricca
Kalkunrulle fyldt med parmaskinke og rosmarin serveret med polenta_600x600px

Kalkunrull fylt med parmaskinke og rosmarin s...

Arrosto al limone e mascarpone
Svinemorbrad med citron og mascarpone_600x600px

Indrefilet av svin med sitron og mascarpone

Polenta concia
Polenta med svampesauce og mozzarella_600x600px

Polenta med soppsaus og mozzarella

Torta salata ai pomodorini
Madtaerte med cherrytomater ricotta og mozzarella_600x600px

Terte med cherrytomater, ricotta og mozzarell...

loader